Bel voor advies: +31 (0)35 78 58 268

Modern onderzoek

Onze ervaringen bij defensie maken ons experts in observatie. Dit samen met moderne technieken en hulpmiddelen zoals GPS tracking, camera's en online research tools zorgt voor een uitstekende combinatie om u van dienst te zijn bij uw onderzoek.

De genoemde onderzoeksmethodes moeten worden gehanteerd binnen de kaders van de wet en conform de branche gerelateerde privacygedagscode.

Een overzicht van onze diensten...

Mas Recherche kan u van dienst zijn met verschillende onderzoeken:

  • Alimentatie onderzoek
  • Vreemdgaan en overspel
  • Onderzoek naar loverboys

Alimentatie onderzoek

Tijdens een alimentatie onderzoek stellen we de aanwezige inkomsten en gedragingen van een persoon vast.

Alimentatie onderzoek

De hoogte van de vastgestelde alimentatie kan wijzigen door een verandering in de persoonlijke situatie van de ex-partner. Bijvoorbeeld als de levenssituatie van de ex-partner is veranderd. De ex-partner kan inmiddels een nieuwe partner hebben met wie hij/zij is gaan samenwonen. Het gebeurt regelmatig dat deze wijzigingen niet worden gemeld omdat dan het recht op alimentatie stopt of de alimentatie wordt verlaagd.

De bevindingen uit een dergelijk onderzoek leiden vaak tot een aanpassing van de plicht tot het betalen van alimentatie.

Het voor de rechter aantonen dat uw ex-partner samenwoont, is niet eenvoudig. Het moet duidelijk zijn dat het om een duurzame verbintenis gaat. Een gezamenlijke vakantie of onregelmatig samenzijn valt daar niet onder.
Tijdens een alimentatieonderzoek volgt een privé detective de bewegingen van uw ex-partner en zijn/haar nieuwe partner over een langere periode om het leefpatroon vast te leggen.

Vermoedens dat uw partner vreemd gaat?

Vandaag de dag is de mogelijkheid tot vreemdgaan erg groot. Dit wil niet zeggen dat het ook altijd gebeurt, maar helaas wel steeds vaker. Met website's zoals: secondlove, intimatch en victoriamilaan wordt het iedereen ook gemakkelijk gemaakt. Dan hebben wij de diverse apps voor op je telefoon niet niet besproken.

Behalve het verdriet wat elkaar daarmee kan worden aangedaan, wordt het vertrouwen ook geschaad. Dit is voor genoeg mensen een reden om de relatie te verbreken of stappen te ondernemen.

Tekens van vreemdgaan kunnen zijn:

Hij of zij is heel erg druk, dit kan te maken hebben met een druk werkschema of een drukke periode met de ene na de andere verjaardag, maar heb je het gevoel dat hij of zij je vermijdt? Dan is het belangrijk om uit te zoeken of de desbetreffende persoon het inderdaad druk heeft verjaardagen, werk - of ja, met iemand anders - óf simpelweg niet door heeft dat hij - of zij - je vermijdt.

Laat hij of zij de telefoon nooit onbeheerd achter? En zit hij of zij constant te turen naar het beeldscherm in de hoop een berichtje te krijgen? Ja, dan ga je je toch echt wel afvragen wat er zo belangrijk is. Gedraagt hij of zij ook nog eens gek als je de telefoon in handen hebt, dan is dat natuurlijk verdacht.

Vreemdgaan & overspel

Door middel van onderzoek en observatie weten wij al gauw de waarheid

Loverboys

Met het onderzoek naar loverboys brengen wij het netwerk van het subject in kaart.

Loverboys

Uw dochter heeft een nieuw vriendje maar alles gebeurt in het geheim. Nu hoeven pubers niet alles te vertellen thuis maar u heeft er een slecht gevoel bij, ook omdat u (vanuit haar vriendenkring) verontrustende signalen binnenkrijgt. Het vriendje wil zich niet voorstellen, uw dochter gaat op de meest vreemde tijden de straat op, een vermoeden van drugsgebruik, de communicatie met uw dochter gaat steeds stroever, iedere opmerking wordt als zware kritiek opgevat.

Hoe komt u hier uit? Uw dochter leeft op een wolk en ziet niet (wil niet zien) hoe zij bespeeld wordt. Met de Valkenburgse zedenzaak nog vers in het geheugen kunt u beter niet te lang afwachten.
Wij kunnen advies geven hoe de communicatie op gang te houden en intussen ieder stukje (vrijgegeven) informatie onderzoeken.
Als wij voldoende bewijs hebben gevonden dat uw dochter wordt misbruikt is zij misschien tot rede te brengen. Hopelijk bent u op tijd en zijn nog geen strafbare feiten gepleegd.

Scroll to top