Bel voor advies: +31 (0)35 78 58 268

Over Mas Recherche...

Mas Recherche is opgericht in 2019. Wij werken nauw samen met plaatselijke advocaten, IT specialisten en onderzoekers en zijn voor al onze werkzaamheden voorzien van de juiste kennis.

Mas Recherche is onderdeel van MasNet. Het netwerkbureau in de beveiliging, beveiligingstechnieken, alarmcentrales, camera beveiliging, juridisch advies en onderzoek.

 

Het team...

Mas Recherche werkt nauw samen met externe experts, waaronder VDE advanced Security en voor IT gerelateerde zaken New Media Relations. Onze samenwerking op het gebied van pre-observatie en bewijs verzamelen en de daarbij gecombineerde expertises maakt de mogelijkheden van Mas Recherche ongekend.

Sjoerd Masereeuw

Sjoerd Masereeuw

Rechercheur, Mas Recherche

Ervaring
Als beroepsmilitair heb ik 6 jaar gediend bij het Korpsmariniers, met de laatste jaren de focus op inlichtingen uit menselijke bronnen. Voor mijn diensttijd werkte ik bij de ING bank, waarbij ik een financieel gerichte opleiding volgde en door de AFM verplichte Wet op het Financieel Toezicht cursussen (WFT). Met deze specifieke ervaringen en kennis samengevoegd met de opgedane kennis als Particulier onderzoeker, ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn slogan: "Truth beneath the surface."

Expertise

 • Observatie en interviews
 • Digitaal rechercheren
 • Fraude onderzoek, met name woonfraude
 • Verhaalsonderzoek
 • Camera en beveiligingstechnieken

Talen
Nederlands, Engels

Ronald van den Elst

Rechercheur, VDE Recherche

Ervaring

Als beroepsmilitair heb ik 18 jaren bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. Ik ben begonnen als Beveiliger, aansluitend als Algemeen Opsporingsambtenaar ervaring opgedaan in de Politiedienst en Grensbewaking. De laatste 12 jaren heb ik bij de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten gewerkt en wereldwijd ervaring opgedaan. In 2018 heb ik er voor gekozen om de dienst te verlaten en als freelancer in de particuliere beveiligings- en recherchebranche te gaan werken.
Mijn kenmerken: gedreven, professioneel, klant- en resultaatgericht.

Expertise

 • Beveiliging(riskmanagement, advies, training, pre-observatie en persoonsbeveiliging)
 • Particulier onderzoeker (observatie, fraude en toedrachtsonderzoeken)
 • Directiechauffeur (D1)

Talen
Nederlands, Engels

Bas van Woerkom

IT Specialist, New Media Relations

Ervaring
Als lokale ondernemer ben ik al ruim 8 jaar actief in de online marketing en IT beveiligingsbranche. Zo houd ik mij al jaren bezig met het ontwikkelen van websites, het opzetten van intranetten en lokale netwerken t.b.v beveiligingstechnieken. De specifieke kennis die ik hierbij door de jaren heen heb opgedaan is uitermate goed toepasbaar binnen de beveiligings- en recherchebranche.

Expertise

 • Webontwikkeling
 • Data recovery
 • IT beveiliging

Talen
Nederlands, Engels

Scroll to top